Uitlaatsystemen van Armytrix

In navolging van de filosofie om klanten een ongelooflijk geluid, meer kracht en echte veelzijdigheid te bieden, bouwt ARMYTRIX hoogwaardige valvetronic uitlaatsystemen die ongeëvenaard zijn. ARMYTRIX streeft naar een cultuur van innovatie. ARMYTRIX creëerde niet alleen producten, ARMYTRIX creëert ook ervaringen.

ARMYTRIX combineert de kennis en het inzicht van Duitse en Japanse ingenieurs en staat voor revolutionair ontwerp en meesterlijke productie. ARMYTRIX is een van de beste producenten van high-end Performance uitlaatsystemen. High Performance-voertuigen zijn goed ontwikkelde machines, die zijn gebouwd om constant te voldoen aan de wens van de bestuurder om de grenzen te verleggen. Een uitlaatsysteem van ARMYTRIX brengt je auto naar een hoger niveau.

De passie, expertise en kennis van het onderzoeks- en ontwikkelingsteam van het ARMYTRIX zijn terug te zien in onze ontwerp- en productietechnieken. ARMYTRIX maakt gebruik van aerospace-titanium en roestvrij staal om de klanten de beste kwaliteit te bieden. Ze produceren valvetrone uitlaatsystemen voor enkele van de beste prestatiemiddelen in de hedendaagse automarkt; bestaande merken zoals Audi, BMW, Ferrari, Lamborghini, Mclaren, Mercedes Benz, Porsche, Nissan en Volkswagen.

ARMYTRIX uitlaatsystemen zijn ontworpen volgens de specificaties van elk voertuig en met de hand vervaardigd om perfecte montage en maximale prestaties te garanderen. Alle uitlaatsystemen van de ARMYTRIX zijn herhaaldelijk door DYNO getest. Door voortdurend te optimaliseren en opnieuw te definiëren, kan ARMYTRIX de klanten de best mogelijke upgrade van de prestaties met een uitlaatsysteem garanderen. De geavanceerde ARMYTRIX-dempers zijn ontworpen om hen te onderscheiden in deze competitieve markt. Het complexe ontwerp van de interne kamer creëert het bekende ARMYTRIX-gehuil. Alle systemen hebben mechanisch bediende mechanische kleppen, die de klant de mogelijkheid bieden om het geluid van de uitlaat met de hand te regelen.

ARMYTRIX betekent uw voertuig in te schakelen met een geavanceerd uitlaatsysteem dat uw verwachtingen overtreft.

Wilt u meer informatie en/of een vrijblijvende offerte? Neem dan via de volgende link contact met ons op: Contact JHParts 

 

Ook kunt u ons telefonisch bereiken: +31631773681 of rechtstreeks via de mail. [email protected]


Hier kunt u enkele filmpjes vinden van auto's die voorzien zijn van een Armytrix uitlaat systeem

Porsche 991 GT3 Armytrix uitlaat         Lamborghini Aventador Armytrix uitlaat

Golf 7 GTI Armytrix uitlaat                    BMW 335i armytrix uitlaat  

BMW F87 M2 Armytrix uitlaat               Audi R8 V10 Armytrix uitlaat

BMW E92/E93 M3 Armytrix uitlaat       Ferrari 458 italia Armytrix uitlaat

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0