COVID-19 Update: We are still open! But be aware of longer lead times due to slower shipping.

Eventuri intake Mercedes C63 C63S AMG

eventuri Eventuri intake Mercedes C63 C63S AMG

€2.999,00

Productomschrijving

MERCEDES C63 C63S AMG

Prestatieverbetering - stage 2: 22-30 pk, 20-24ft-lb
Prestatieverbetering - standaard: 10-12 pk, 12-15ft-lb
Flowbench-gegevens: Stock Airbox 381 CFM: Eventuri 531 CFM (Gemiddeld per Airbox)

Geschikt voor de volgende modellen: W205 S205 C205 A205 C63 C63S AMG, GLC63S GLC63 AMG

Het Mercedes W205 C63S AMG inlaatsysteem is het hoogtepunt van uitgebreide ontwikkeling en testen. Onze ontwerpopdracht bestond uit 3 hoofddoelstellingen: 1) Verhoogde stroomsnelheid. 2) Lage inlaattemperaturen. 3) Vlotte luchtstroom. Het eerste doel werd bereikt door alle beperkte ruimte in de C63S-motorruimte te benutten, wat resulteerde in een 39% hoger debiet dan het voorraadsysteem. Het tweede doel werd bereikt door een volledig afgesloten systeem te ontwerpen. De C63S-motorruimte bereikt hoge temperaturen met warmtebronnen zoals de turbo's in de buurt van de inlaat, dus het is van cruciaal belang dat de inlaat afgesloten blijft. Het uiteindelijke doel werd bereikt door een organisch gevormd systeem te ontwerpen met op maat gemaakte afgeronde paneelfilters om ervoor te zorgen dat het luchtstroompad geen scherpe hoeken bevatte en daarom de stroom laminair kon blijven. Met soepele overgangen van de filters naar de turbo-inlaten minimaliseert onze inlaat de vorming van turbulentie en daarom kunnen de turbo's efficiënter werken.

Met alle 3 doelstellingen bereikt, levert ons W205 C63S inlaatsysteem op alle fronten en zorgt het voor de turbo's om efficiënter boost te genereren. Dit resulteert in een verbeterde gasrespons en echte vermogenswinst die toeneemt met hogere afstemmingen. Omdat er verschillende turbo-upgrades beschikbaar zijn voor de C63S, hebben we ook een specifieke oplossing voor grotere turbo's verzorgd. Onze C63S-inlaat is beschikbaar in 2 configuraties: 61 mm ID-uitgangen die overeenkomen met de standaard- en hybride turbo's en 3 ″ ID-uitgangen die overeenkomen met grotere aftermarket-turbo's.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »