( 0 items )
cart is empty

Monteer rode start/stop knop

  • Geplaatst op
  • 0
Monteer rode start/stop knop

Hier zullen we beknopt uitleggen hoe u de rode start/stop knop kunt monteren in enkele minuten.

1. Eerst raden wij aan om een stripje schilderstape te plakken onder de lijn van de rode start stop knop tegen beschadiging van het dashboard

2. De volgende stap is om de start knop unit eruit te wippen, dit kan doormiddel van een platte schroeven draaier of plastic interieur delen spatel. Deze klemt u lichtelijk tussen de start stop unit en het dashboard, door een beetje druk te zitten wipt u de unit er nu uit.

3. Nu koppelt u de stekker los en heeft u de unit los, aan de achterkant ziet u 4 zwarte clipjes die de achterkant met de voorkant verbinden. Deze 4 kunt u losklikken, dit proces kunt u makkelijker maken om het met een platte schroevendraaier te doen.

4. Nu heeft u de achterkant en voorkant van elkaar gescheiden en kunt u de start stop knop losmaken. De start/stop knop zit met 2 van dezelfde klemmetjes vast als de voorkant en achterkant met elkaar vast zaten. Deze 2 kunt u wederom losklikken.

5. Nu heeft u de zwart start/stop knop uit de unit verwijdert en kunt u de rode er weer terug indrukken. Het terug monteren is alle stappen die net beschreven zijn vanaf hier terug te doen. Dan eindigt u met het volgende eind resultaat in uw auto!

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »