COVID-19 Update: We are still open! But be aware of longer lead times due to slower shipping.

Eventuri AUDI 8V RS3 TTRS STAGE 3 Carbon intake

eventuri Eventuri AUDI 8V RS3 TTRS STAGE 3 Carbon intake

€1.750,00

 • Eventuri AUDI 8V RS3 TTRS STAGE 3 Carbon intake
  • Eventuri AUDI 8V RS3 TTRS STAGE 3 Carbon intake
  • Eventuri AUDI 8V RS3 TTRS STAGE 3 Carbon intake
  • Eventuri AUDI 8V RS3 TTRS STAGE 3 Carbon intake

  eventuri

  Eventuri AUDI 8V RS3 TTRS STAGE 3 Carbon intake

  €1.750,00

  • Artikelcode: EVE-ST38V8S-CF-INT

  3-5 Werkdagen levertijd.

  • Gratis verzending Vanaf €850,-

  Eventuri AUDI 8V RS3 TTRS STAGE 3 Carbon intake

  Productomschrijving

  Prestatiewinst (RS3 met Stock Turbo): 15-18 pk, 19-23ft-lb
  Prestatieverbetering (RS3 met hybride Turbo): 25-30 pk, 20-24ft-lb
  Flow Bench-gegevens: Stock Intake 530 CFM: Eventuri Intake 840 CFM

  Montage: RS3 8V Gen 2 en TTRS 8S inclusief de 2019 OPF DWNA-versies.

  Omdat de 8V RS3 Gen 2 en TTRS 8S platforms op grote schaal worden gebruikt voor high power builds, hebben we een baanbrekend inlaatsysteem ontwikkeld om zelfs die boven de 1000 Whp te ondersteunen. Dit fase 3 inlaatsysteem is ontwikkeld om het hoogst mogelijke debiet te bieden met behoud van de laagst mogelijke inlaattemperaturen. Elk onderdeel is ontworpen om de turbo een soepel en vrij stromend pad te bieden. De inlaatbuis heeft een inwendige diameter van 103 mm of iets meer dan 4 ″ en heeft een soepele kromming van het filterhuis tot aan de turbo-inlaat. Het filter zelf is speciaal ontworpen voor deze inlaat en heeft een enorme buitendiameter van 210 mm of 8,3 ″ met een filteroppervlak van meer dan 130.000 mm ^ 2. De gepatenteerde Venturi-behuizing is ontworpen om het maximale interne volume mogelijk te maken voor de beschikbare RS3-motorruimte en zorgt voor laminaire stroming naar de turbobuis. Ten slotte dicht het kanaal de filteropening af op het voorste slam-paneel maar wordt niet beperkt door alleen de invoer van de voorraad. We hebben de voorkant van het kanaal opgetild om nu een extra opening achter de kap te bieden, wat overeenkomt met een extra gat met een diameter van 7 ″ waar de inlaat uit kan worden getrokken. Het resulterende systeem heeft het vermogen om 840 CFM te laten stromen bij 28 ″ H2O terwijl de inlaattemperaturen tot een minimum beperkt blijven met het afgedichte ontwerp.

  Het Eventuri-verschil

  Het 8V RS3 / TTRS Eventuri-systeem maakt gebruik van onze gepatenteerde koolstofvezelbehuizingen die zorgen voor een aerodynamisch efficiënte luchtstroombaan van het filter naar de turboslang. Niet zomaar een conusfilter met een hitteschild maar een uniek ontwerp dat het Venturi-effect oproept. U kunt HIER meer lezen over het huisontwerp en hoe het werkt

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »